Hoge opbrengsten voor nieuwe botenhuis van KNRM - reddingsstation Blaricum 

Gooische Rally 2022 en 2023

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) helpt en redt mensen in nood op het water. De KNRM komt meer dan 2.000 keer per jaar in actie voor noodmeldingen waarbij ruim 3000 mensen worden geholpen of gered!

De KNRM heeft 45 reddingstations langs de kust en de 75 aanwezige reddingboten worden bemand door 1.400 vrijwilligers. De KNRM is een particuliere Stichting met ANBI status.
KNRM Blaricum beschikt momenteel over 1 reddingsboot op de locatie Stichtse Brug. Deze vaart jaarlijks circa 75 keer uit om bijvoorbeeld zeilboten die zijn omgeslagen te helpen. De vrijwillige redders en reddingboten van de KNRM zijn 24 uur per dag beschikbaar voor spoedeisende hulp en niet-spoedeisende hulp. Op basis van goed zeemanschap verlenen zij hulp op het water aan een ieder die hierom vraagt. KNRM redt en helpt, kosteloos.

KNRM Blaricum heeft de ambitie om een nieuw reddingsstation te realiseren, dat in 2024 gereed moet zijn.
 

In 2022 heeft de Lionsclub Blaricum Laren - via de Gooische Rally -       € 12.500,- opgehaald voor de KNRM Blaricum. Maar om het nieuwe reddingsstation te kunnen realiseren is meer geld nodig. Daarom is de KNRM Blaricum is heel blij dat de Lionsclub Blaricum Laren hun project weer tot het goede doel van de 22ste editie van de Gooische Rally heeft verkozen. 

 

 

En op 10 september 2023 hebben wij de KNRM een cheque van maar liefst € 22.500,- overhandigd.                              Fantastisch resultaten die vooral mogelijk waren dankzij de DEELNEMERS en de SPONSORS van de Gooische Rally.

Home Ons goede doel