Laatste nieuws

12 september 2023

Wat was het een fantastische dag 10 september! Mooie auto's en equipes, sportief (door de uitdagende rally), druk, warm en vooral heel gezellig en met goede muziek. Met een geweldig resultaat voor de KNRM: een cheque van € 22.500, uitgereikt door de burgemeester van Blaricum met de voorzitter van de Lionsclub Blaricum Laren. Dit hebben we bereikt dankzij vooral de steun van de deelnemers en sponsors.

Op de website staat het eindklassement, een sfeerimpressie en hoe je de actiefoto's van Dick Groen kunt bekijken en bestellen.

Meerijden met de Gooische Rally 2024? Schrijf je HIER in tegen het "early bird / 2023" tarief. Reserveer nu alvast je startplaats, want VOL=VOL!  

En beloofd is beloofd: in 2024 start de Sportklasse als eerste. En gaat de rallyroute een andere kant uit..........

---------------------------

1 september 2023

De vergunning voor de Gooische Rally 2023 is rond met de gemeente Blaricum. 

De hapjes en drankjes zijn geregeld. We hebben een bekende DJ gecontracteerd en die gaat 's middags draaien, met ondersteuning van een saxofoniste.

RallyControl druk bezig met het uitzetten van een mooie en uitdagende route. Dit jaar loopt de route over de Utrechtse Heuvelrug, met een fantastische lunchlocatie! Het routeboek is in de maak en zal een voorwoord bevatten van de nieuwe burgemeester van Blaricum Barbara de Reijke. Het rallyreglement 2023 staat op de website, klik HIER om het document te downloaden.

De jury is geformeerd. Ze bereiden zich al voor om op 10 september de winnaars te bepalen voor de Best of Show Overall en 1/2/3 Concoursauto.

Breaking news

De Gooische Rally maakt dit jaar deel uit van TEFKA, de Atelierroute Blaricum die plaatsvindt op 9 en 10 september. Tijdens het OldTimer Festival zal de bekende (motor)sportfotograaf Frits van Eldik een aantal van zijn werken tentoonstellen in de VIP-tent.  Deze expositie is vrij toegankelijk voor de deelnemers en sponsors.

Als extra service kunnen Porsche (oltimer) bezitters zich vanaf nu ook inschrijven via de Porsche24 app!

En last but not least, we hebben een nieuwe nieuwsbrief gemaakt, zie Nieuwsbrief augustus 2023

 

Home Nieuws Laatste nieuws