Nieuwsbrief juni 2023

21 juni 2023

                                                                                                            

De Gooische Rally is het OldTimer Festival van de Lionsclub Blaricum Laren.

Op 10 september 2023 vindt alweer de 22e editie plaats.

De organisatie is in volle gang.

 

Nieuwe website

De Gooische Rally heeft een nieuwe website! Klik hier en lees alles over het komende evenement en het laatste nieuws. Verder vind je er de uitslagen van de rally van 2022 en kun je sfeerproeven met foto’s en verslagjes van eerdere edities. En je natuurlijk inschrijven voor deelname en sponsoring. Deze nieuwe website wordt mogelijk gemaakt door het Gooische internetbureau Websteen, sponsor en webpartner van de Gooische Rally.

Prijzen Festival

Naast de rallybekers zijn er nog extra prijzen te winnen tijdens het OldTimer Festival. Ook dit jaar zal een ervaren en onafhankelijke jury de equipes beoordelen en de winnaars bepalen van de Best of Show Overall en 1/2/3 Concoursauto. Een van de hoogtepunten van de dag is de prijsuitreiking van de Concours d’Elegance; hier gaat het om de stijl, uiterlijk en kwaliteit van de auto in combinatie met de berijders.

Fotograaf

Net als vorig jaar zal er een fotograaf aanwezig is bij de start in Blaricum Dorp en langs de route. Hij zal mooie foto’s maken van de equipes en die zijn dan later online te bekijken en te bestellen.

 

Inschrijvingen

Het rallyseizoen is losgebarsten en de inschrijvingen stromen binnen. Dus als je nog mee wilt rijden, ga naar www.gooischerally.nl

Afbeelding met tekst, Lettertype, logo, Graphics

Automatisch gegenereerde beschrijving

20 sponsors

De Gooische Rally 2023 heeft al bijna 20 sponsors! Zij helpen mee met de financiering van het nieuwe reddingsstation van de KNRM Blaricum. Hier zijn we erg blij mee en trots op. En vooral op de hoofdsponsor van dit jaar: Turien & Co assuradeuren. Wil je meer weten over deze specialist op het gebied van verzekeringen van o.a. klassieke auto’s? Klik dan hier voor een interview met de Turien partner in Blaricum Thijs Bouvy van Bouvy Advies, assurantieadviseurs en ook bronzen sponsor van de Gooische Rally. Wil je weten wie de rest van de sponsors zijn? Check dan het sponsoroverzicht op de website.

Programma

Benieuwd naar het programma van 10 september? Zie hieronder…..

Afbeelding met tekst, Lettertype, poster, schermopname

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Hartelijke groet,

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Home Nieuws Nieuwsbrief juni 2023